celkem inzerátů: 10 520  |  inzerce za 24 hodin: 382

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Skříně, komody » rustikální komoda se závěsným skleníkem-masív 

rustikální komoda se závěsným skleníkem-masív

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Skříně, komody.

rustikální komoda se závěsným skleníkem-masív

Číslo inzerátu: 2273417
inzerát vložen: 15.1. 2019 16:07
Nabízíme velice pěknou a zachovalou rustikální komodu se závěsným skleníkem. její stav a provedení jsou zřejmé z připojených snímků. komoda (spodní část) je široká 140 cm, její výška činí 76 cm a hloubka komody měří 43 cm. horní, závěsná, prosklená část tohoto souboru je široká 130 cm, vysoká 67 cm a hloubka této horní části je 33 cm.
nabízenou komodu je možno si nezávazně prohlédnout na naší provozovně v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hodin.v jiný termín jen po předchozí domluvě.
poštou, ani zásilkovou službou komodu neposílám z důvodů možného poškození běhenm takovéto přepravy. nabízenou sestavu naložíte na váš přívěsný vozík, či do dodávkového vozidla. po domluvě mohu za úhradu i dovést.
informativně připojujeme snímky z části naší aktuální nabídky.zákon

ze dne 16. března 2016

o evidenci tržebinformační povinnosti

§ 25

informační povinnost poplatníka

(1) poplatník je povinen mít na místě, kde se běžně uskutečňují evidované tržby, umístěno informační oznámení, které je dostatečně viditelné a čitelné, pokud to nevylučuje povaha věci. informační oznámení je poplatník povinen umístit na internetové stránky, na kterých jsou nabízeny zboží nebo služby.

(2) obsahem informačního oznámení jea)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu, nebo
b)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 37)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01