celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 384

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Luxusní designová dlažba, španělská historická design dlažba 

Luxusní designová dlažba, španělská historická design dlažba

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Luxusní designová dlažba, španělská historická design dlažba

Číslo inzerátu: 2282502
inzerát vložen: 28.12. 2016 16:03
Luxusní historická designova dlažba. nabizim originál španělskou historickou designovou dlažbu. tato historická designova dlažba je vice jak 100 let stará. tato historická designová dlažba je ručne vyrobená tzn. , ze každá dlaždice je original. tato nadherná starozitná historická designová dlažba pochází ze španělské barcelony a byla zrenovovana a vycistena s velkou peci a opatrnosti. velmi elegantní a stylova historická designová dlažba. tato nádherná originalní historická designová dlažba je vhodna, jak k renovaci historických objektů a budov, které jsou pamatkove chranene a vyzaduji dobove a stylove originalni podlahy, tak i pro chalupu ci do modernich interieru, baru, restaurace, obchodu. je velmi moderni a stylove pouzivat historické dlažby i v modernim interieru. líbí se vám tato luxusní historická designová dlažba, tak neváhejte a kontaktujte nás. rozmer dlazdice: 20x20x2 cm nabizene mnozstvi: 9 m2 cena: 2500 kc/m2. navstivte i me ostatni inzeraty nebo napiste pro fotky, mam různé modely staré španěské historické dlažby.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01