celkem inzerátů: 10 461  |  inzerce za 24 hodin: 424

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dětský nábytek.

skládací dětská ohrádka rozměrů 80x115 cm

Číslo inzerátu: 2332572
inzerát vložen: 1.8. 2016 18:11
Nabízíme velice pěknou a zachovalou plastovou, dětskou ohrádku, ohrádka je rozměrů 80x115 cm a její výška měří 75 cm. Ohrádka je skládací a její stav a provedení jsou zřejmé z připojených snímků.
Nabízenou dětskou ohrádku je možno si nezávazně prohlédnout na naší provozovně (Použité zboží) v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hodiny. V jiný termín jen po předchozí domluvě.
Je dobré se ale vždy předem informovat, zda inzerované zboží je stále v prodeji, protože může být mezi tím již prodané. I tak můžeme nabídnout případně jiné, podobné, z našeho prodejního sortimentu. Pokud se rozhodnete nabízenou ohrádku si koupit, naložíte jí do běžného osobního auta.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nebízené zboží nezávazně prohlédnout. Na dobírku, po špatných zkušenostech, už neposíláme. Poštou,nebo PPl jen výjmečně, po domluvě a to až poté, co bude cena ohrádky + dopravné (poštovné) a balné připsáno na náš účet.
Informativně připojujeme i snímky z naší další aktuální nabídky podobného sortimentu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7966)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01