celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Dětská kola » Dětské jízdní kolo zn. Centano, vel. 18" 

Dětské jízdní kolo zn. Centano, vel. 18"

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dětská kola.

Dětské jízdní kolo zn. Centano, vel. 18"

Číslo inzerátu: 2335548
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme velice pěkné dětské jízdní kolo velikosti 18 palců, značky centano. Jeho stav a provedení jsou zřejmé z připojených snímků.
Upřednostňujeme osobní převzatí s možností si nabízené kolo nezávazně prohlédnout na naší provozovně (Použité zboží) v Jihlavě, Křížová 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hodin. V jiný termín jen po předchozí domluvě.
je dobré se předem informovat, zda Inzerované kolo není již prodané, i tak můžeme nabídnout případně jiné, podobné kolo z našeho prodejního sortimentu.
Pokud se rozhodnete nabízené kolo si koupit, naložíte jej do běžného osobního auta.
Na dobírku po špatných zkušenostech neposíláme, preferujeme osobní odběr s možností si nezávazně nabízené zboží prohlédnout. Poštou, nebo PPL pouze výjmečně a po domluvě. V tom případě odešleme zboží poté, co bude na náš účet připsána cena kola + domluvené přepravné (poštovné) a balné.
Informativně púřipojujeme snímky z naší aktuální nabídky podobného soritimentu jako je nabízené zboží.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7959)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01