celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 527

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Beletrie » Trojice knihVolání Afriky, Dcera Afriky, Hvězdy nad Afrikou 

Trojice knihVolání Afriky, Dcera Afriky, Hvězdy nad Afrikou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Beletrie.

Trojice knihVolání Afriky, Dcera Afriky, Hvězdy nad Afrikou

Číslo inzerátu: 2420894
inzerát vložen: 12.11. 2018 14:38
Prodám tuto trojici knih s tématikou v africkém prostředí od spisovatelky Ilona Maria Hilliges.Kdo od ní zná některé její knihy jistě ví,že se čtou jedním dechem.Doporučuji!2 z k nich jsou jako nové na jedné je již poznat,že je čtená..
Mohu prodat i jednotlivě,ale vyjde vás to dráž..150,-Kč/za knihu včetně pošty..
O knihách stručně:
Volání Afriky:
Hana žije v Německu ve spokojeném manželství s Keňanem Mikem a jeho desetiletým synovcem do té doby, než je Mike povolán k umírajícímu otci a malého Kena vezme do Afriky s sebou. Haniny zlé předtuchy se začnou vyplňovat. Duchové předků rozhodli, že Mike se má stát šamanem vesnice, a pro to se nemůže k Haně vrátit. Aspoň slibuje poslat zpět do Evropy Kena. Nicméně ani ten se do náruče ustrašené ženy nevrátil. Pátrání po ztraceném chlapci zavede Hanu do samého nitra černého kontinentu. Na každém kroku ji pronásleduje netušená moc magie a rituálů , ona však musí Kena najít stůj co stůj.
Hvězdy nad Afrikou:
Lékařka Amélie se připojuje k expedici do východní Afriky, aby pomáhala prozkoumat a potlačit nebezpečnou epidemii. Osud ji zavede až k jezeru Tanganika, do kraje plného tajemství, nebezpečí a nečekaných zvratů. Amélie se hrdě vypořádává s muži, kteří jí dávají jasně najevo, že v této zemi dobrodruhů nemá žena se svými city co pohledávat. Ale když se ocitne v ohrožení života, zachránit ji mohou jen čáry domorodého šamana.
Dcera Afiky:
Lékařka Amélie se ujme vedení nemocnice v africké divočině. Odvážnou a houževnatou ženu však nečeká jen nekonečné zápolení s exotickými chorobami chudých domorodců, ale i tvrdý boj s koloniálními předsudky. Nejtěžší bitvu musí svést s vlastním otcem, který nesnese pomyšlení, že se jeho děti sblíží s někým pod jejich úroveň.
Uvedená cena je cena již včetně dopravy doporučenou zásilkou!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01