celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 348

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dekorace.

keramické formy na pečení i dekoraci

Číslo inzerátu: 2434448
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme velice pěkné keramické formy určené jak na pečení, tak i na dekoraci interiéru. Formy jsou zachovalé, některé ještě nepoužité, různých velikostí a jejich cena je od jednoho sta Kč až po dvěstěosmdesát korun.Uváděná cena je myšlena za nejlevnější formu.
Jejích stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků, každá z forem je focena z venkovní strany a ze strany vnitřní. Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízené formy nezávazně prohlédnout a vybrat si.
Nabízenoé formy si proto lze nezávazně prohlédnout na naší provozovně (Použité zboží ) v Jihlavě, Křížová 19 a to od po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod.,v jiné termíny jen po předchozí domluvě. Podobný sortiment keramických forem máme i na naší druhé provozovně, která je v Litohošti u Pelhřimova, takže lze si formy prohlédnout i tam.
Pokud si vybranou formu přímo neodnesete a je to pochopitelně nejlepší, je možno jí zaslat i poštou na dobírku a to poté, co se dohodneme a sdělíte adresu, kam formu chcete poslat. Paušální cena dobírky čimí + 190 Kč k ceně formy.
Informativně připojujeme snímky z naší aktuální nabídky, z části i z naší druhé provozovny, která je v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 138)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01