celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 385

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dekorace.

dekorativní formy na pečení-keramika

Číslo inzerátu: 2442674
inzerát vložen: 15.1. 2019 16:07
Nabízíme velice pěkné keramické formy určené jak na pečení, tak i na dekoraci interiéru. formy jsou zachovalé, některé ještě nepoužité, různých velikostí a jejich cena je od jednoho sta kč až po dvěstěosmdesát korun.uváděná cena je myšlena za nejlevnější formu.
jejích stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků, každá z forem je focena z venkovní strany a ze strany vnitřní. upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízené formy nezávazně prohlédnout a vybrat si.
nabízenoé formy si proto lze nezávazně prohlédnout na naší provozovně (použité zboží a nábytek z dovozu ) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hodin, v jiné termíny jen po předchozí domluvě. podobný sortiment keramických forem máme i na naší druhé provozovně, která je v jihlavě, křížová 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod., i zde platí, že pokud budete chtít v jiné termíny, tak po předchozí dohodě.
pokud si vybranou formu přímo neodnesete a je to pochopitelně nejlepší, je možno jí zaslat i poštou na dobírku a to poté, co se dohodneme a sdělíte adresu, kam formu chcete poslat. paušální cena dobírky čimí + 190 kč k ceně formy.
informativně připojujeme snímky z naší aktuální nabídky, z části i z naší druhé provozovny v jihlavě, křížová 19 (otevírací doba viz. výše).112

zákon

ze dne 16. března 2016

o evidenci tržebinformační povinnosti

§ 25

informační povinnost poplatníka

(1) poplatník je povinen mít na místě, kde se běžně uskutečňují evidované tržby, umístěno informační oznámení, které je dostatečně viditelné a čitelné, pokud to nevylučuje povaha věci. informační oznámení je poplatník povinen umístit na internetové stránky, na kterých jsou nabízeny zboží nebo služby.

(2) obsahem informačního oznámení jea)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu, nebo
b)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 138)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01