celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 440

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Sedačky a vozíky » sedačka na kolo pro dítě, zn. Baby 

sedačka na kolo pro dítě, zn. Baby

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sedačky a vozíky.

sedačka na kolo pro dítě, zn. Baby

Číslo inzerátu: 2520170
inzerát vložen: 10.3. 2016 15:13
Nabízíme pěknou, zachovalou, a plně funkční, dětskou sedačku na koloznačky Baby, italské výroby, s atestem německé zkušebny kvality. Celková výše nabízené sedačky měří 60 cm.
Stav nabízené dětské sedačky na kolo a její provedení jsou zřejmé z připojených snímků.
Nabízenou sedačku je možno si nezávazně prohlédnout na naší provozovně Použité zboží a nábytek z dovozu v Jihlavě, Křížová 19, kde máme otevřeno po- čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod., v jiný termín jen po předchozí domluvě.
Pokud jste z daleka a sedačku by jste chtěli zaslat, je možno po domluvě. Formou poštovního balíku za paušální poštovné,balné a pojištění ve výši 100 Kč. Odešleme po zaplacení ceny + poštovného na náš účet a poté, co sdělíte adresu, na kterou chcete sedačku zaslat.
Upřednostňujeme ale vždy osobní odběr. Máte možnost si nabízenou věc prohlédnout, zkusit a nekupujete jen podle fotky a za druhé, má to pro Vás další výhodu, že si můžete vybrat i jinou zajímavou věc vedle této sedačky, která Vás zaujme anebo třeba i zcela jiné zboží, než pro které jste původně přišli. A to je přece pro Vás vždy zajímavé.
Informativně připojujeme i snímky z naší součastné nabídky prodávaného zboží, z části i z naší další provozovny v Litohošti u Pelhřimova (Použité zboží a nábytek z dovozu), kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hodin. V jiné termíny i zde platí,že je možno po předchozí domluvě.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6034)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01