celkem inzerátů: 10 468  |  inzerce za 24 hodin: 1081

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sety stoly + židle.

oválný,rustikální stůl a 4 dubová křesla

Číslo inzerátu: 2535154
inzerát vložen: 15.1. 2019 16:07
Nabízíme v setu, pěkný, zachovalý, oválný, rozkládací, rustikální stůl se zdobenou nohou a 4 dubová, rustikální,křesela s poduškami. Stůl měří 135 cm x 100 cm, v rozloženém stavu + 40 cm.
Jeho stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
Nabízený rustikální set je možno si nezávazně prohlédnout na naší provozovně (Nábytek z dovozu a použité zboží ) v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. V jiný termín jen po předchozí domluvě.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízené věci nezávazně prohlédnout a to z dvou významných hledisek. Za prvé si můžete věc pořádně zkusit, osahat, podívat se na ní a nekupovat jen tak něco z fotky a za druhé se u nás velice často stává, že zájemce přijde za konkrétním cílem a z naší nabídky si odnáší další, zajímavé zboží, které jej zaujalo.
Nabízený set zásilkovou službou neposíláme z důvodů možného poškození a problematiky s požadavky přepravce. Pokud si nabízený set sebou neodvezete, je možno se dohodnout za úplatu na dopravě.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 50)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02