celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 786

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Stoly » rustikální, rozkládací, oválný,dřevěnný stůl 

rustikální, rozkládací, oválný,dřevěnný stůl

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stoly.

rustikální, rozkládací, oválný,dřevěnný stůl

Číslo inzerátu: 2540604
inzerát vložen: 15.10. 2017 18:39
Nabízíme pěkný, plně funkční, rozkládací, oválný, rustikální, dřevěnný stůl. nabízený oválný stůl je v nerozloženém stavu dlouhý 135 cm a široký je 100 cm. v rozloženém stavu je dlouhý 180 cm.
jeho stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
upřednostňujeme osobní odběr. po domluvě lze i za úplatu dovést. zásilkovou službou neposíláme z důvodů možného poškození stolu během přepravy.
nabízený rozkládací, oválný stůl je možno si nezávazně prohlédnout na naší prodejně (použité zboží a nábytek z dovozu) v jihlavě, křížová 19. otevřeno máme po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod. v jiný termín jen po předchozí domluvě. osobní nákup má řadu předností, především tu, že si můžete věci prohlédnout a nekupovat jen tak něco podle fotky. dále máte možnost si vybrat i z dalšího zboží z naší aktuální nabídky atd.
informativně připojujeme i snímky z naší druhé prodejny, která je v litohošti u pelhřimova a kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hodin. v jiné termíny i zde platí, že lze po předcházející domluvě. je z čeho vybírat.zákon

ze dne 16. března 2016

o evidenci tržebinformační povinnosti

§ 25

informační povinnost poplatníka

(1) poplatník je povinen mít na místě, kde se běžně uskutečňují evidované tržby, umístěno informační oznámení, které je dostatečně viditelné a čitelné, pokud to nevylučuje povaha věci. informační oznámení je poplatník povinen umístit na internetové stránky, na kterých jsou nabízeny zboží nebo služby.

(2) obsahem informačního oznámení jea)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu, nebo
b)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 72)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01