celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1008

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Motocykly » Vybavení na motorku » Moto obuv » Boty na enduro Alpinestars Vector 

Boty na enduro Alpinestars Vector

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Moto obuv.

Boty na enduro Alpinestars Vector

Číslo inzerátu: 2544372
inzerát vložen: 8.8. 2015 10:11
Značkové boty na enduro Alpinestars model Vector.

Boty jsou 1/2 roku staré, jeté pouze na silnici, přezky v pořádku, plně funkční a ve velmi dobrém stavu. Cena na netu 6 390 Kč. Kvalita Alpinestars !!! Více fotek na email.

Vrstevnicový plát chránící holeň je vstřikován z TPU, což poskytuje vysokou úroveň odolnosti proti nárazu a odření. Zesílený kožený plát podél zadní strany boty. Rozšířený vnitřní a vnější plát chrání strany a špičku boty. Vysoce přilnavý design je vytvořen vstřikováním středně tvrdého PU pro vynikající oporu a postranní kontakt. Kotníkové vycpávky pohlcující nárazy. Vnitřní plastové zpevnění na vnitřní straně boty je pokryto silnou vrstvou lisovaného semiše pro zlepšenou přilnavost a odolnost vůči teplu. Prošitá ohebná oblast nártu. Akční kožená svrchní vrstva. Exkluzivní přilnavá podrážka Apinestars z gumové směsi, vhodná do všech terénů, s vrstevnicovým chráničem holeně z nerezavějíci oceli a ocelovým chráničem chodidla. Čtyři spony s pamětí zajišťují rychlý systém zapínání/rozepínání. Spony, vysoce odolné proti nárazu, jsou vyrobeny ze stříkaného technického polymeru. Vrchní část boty je uzavřena textilií Velcro® a strečovou textilií pokrytou vrstvou PVC Polyesterová podšívka doplněná hustou hmotou EVA. Vyjímatelná anatomická vložka. Rozšířená manžeta pomáhá zabránit vniknutí vody Boty mají certifikát CE.

Osobní odběr nebo mohu poslat poštou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7185)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01