celkem inzerátů: 10 527  |  inzerce za 24 hodin: 502

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Střelba » Pistole, pušky » Flobert revolvery » Akce = špičková flobertka spielberg = sleva 1.650 kč 

Akce = špičková flobertka spielberg = sleva 1.650 kč

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Flobert revolvery.

Akce = špičková flobertka spielberg = sleva 1.650 kč

Číslo inzerátu: 2547467
inzerát vložen: 24.3. 2013 23:01
V rámci AKCE nabízíme pouze 5ks těchto flobertek za akční cenu 5.000,- Kč. Standardní cena je 6.650,- Kč. Flobertka Spielberg Brno 100F černá, buk cal. 6mm Flobert Flobertová jednoranná puška české výroby Spielberg Brno kalibru 6mm Flobert. Flobertka Speilberg Brno je vyráběna kompletně v České republice. Dokonce i pažby pro tyto flobertky vyrábí česká firma Klinsky. Toto všechno je zárukou kvalitních materiálů a výroby. Při návrhu a následně pak výrobě vsadili na jednoduchý systém flobertky Spielberg a ukázalo se, že udělali správně. Právě jednoduchost dala do vínku této flobertce předpoklad pro dlouhou životnost a bezproblémový chod po mnoha tisících výstřelech. Hlaveň s délkou 495 mm a 12ti drážkami. Pevná mířidla. Mechanismus přebíjení pákou s 90°otočným systémem, spolehlivé řešení i pro malorázkové zbraně. Spolehlivý půlměsíčkový vyhazovací mechanismus nábojnic. Manuální pojistka proti náhodnému výstřelu otočením bicího systému o 45°. Spoušť je ukotvená na pružném péru a pružině. Jednoduchá rozborka flobertky pro čištění nebo převoz - pažbu sundáte po odšroubování jediného šroubu, je navržena tak, aby ji bylo možné rozebrat jen prsty bez nutnosti použití nástrojů. Spielberg Brno 100F černá, buk Hlaveň, páka přebíjení, pojistka, lučík, šroub pažby v černém provedení. Pažba z bukového dřeva. Další provedení flobertek Spielberg Brno 100F Hlavně - černá, steel - galvanické poniklování, nikl - matný. Pažby - buková, ořech a spousta barevných variací. Platba pouze bankovním převodem, dodání cca 14 dní od úhrady. Podmínky jsou dané a neměnné.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6163)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01