celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 387

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Luxusní podlaha, mix španělských historických dlaždic 

Luxusní podlaha, mix španělských historických dlaždic

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Luxusní podlaha, mix španělských historických dlaždic

Číslo inzerátu: 2547821
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:33
Nabizim luxusni podlahu - mix historickych spanelskych dlaždic - patchwork. tato luxusní podlaha je namixovaná z historických španělských dlaždic, které jsou cca 100 let stare. mam asi 25 modelu historickych spanelskych dlaždic, ze kterych si muzete namixovat velmi originální luxusní podlahu. namixováním této historické dlažby ziskáte skutečný unikát,luxusní podlahu, kterou nikdo jiný nemá. tato luxusní podlaha je našimi zákazníky velmi oblíbená. luxusní podlaha z historických dlaždic je velmi populární jako podlaha do restaurace, nebo dlažba do baru, podlaha do hotelu nebo penzionu, velmi často si ji zákazníci pořizují jako dlažbu do kuchyně, koupelny, dlažbu do chodby nebo na schodiště,atd...podívejte se na fotky, kde jak nádherná a luxusní podlaha vznikne namixováním historických dlaždic. tato luxusni historická podlaha je také vhodna k renovaci a restaurovani historickych objektu a budov, ktere jsou pamatkove chranene a vyzaduji dobove a stylove originalni podlahy.
je velmi moderni a stylove pouzivat luxusní podlahu z historických dlaždic i v modernim interieru. tyto historické dlaždice lze použít i jako obklad nebo po impregnaci i pro venkovní použití. vsechny tyto historicke dlazdice jsou rucne vyrabene tzn., ze každá dlaždice je original. tyto nadherne historicke dlazdice pochazi ze starých vil a měšťanských domů z ruznych koutu spanelska. tyto unikátní historické dlaždice byly zrenovovany a vycisteny s velkou peci a opatrnosti. luxusní podlaha namixovaná z historických dlaždic bude skvost v každém interieru.

rozmer dlazdice: 20x20x2 cm
cena: 1800kč/m2

nabizene mnozstvi: cca 25 ruznych modelu, ktere si muzete namixovat dle vaseho prani. jednotlivé modely lze také použít jednotlivě.

navstivte i me ostatni inzeraty,nebo napiste pro vice info, mam cca 25 modelu stare spanelske dlazby v ruznem mnozstvi.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01