celkem inzerátů: 10 555  |  inzerce za 24 hodin: 801

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Historická dlažba, luxusní španělská historická dlažba 

Historická dlažba, luxusní španělská historická dlažba

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Historická dlažba, luxusní španělská historická dlažba

Číslo inzerátu: 2548096
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:34
Tradiční historická dlažba. Nabizim originál, původní, tradiční španělskou historickou dlažbu. Tato tradiční historická dlažba je vice jak 100 let stará. Tato tradiční historická dlažba je ručne vyrobená tzn. , že každá dlaždice je original. Tato nadherná tradiční a stylová historická dlažba pochází ze španělské Granady (zapsaná v unesco) a byla zrenovovana a vycistena s velkou peci a opatrnosti. Tradiční historická dlažba, která bude skvost v každém interieru. Tradiční historické dlažby je vhodné použít při rekonstrukci podlah historických objektů,nebo jako podlaha na chalupu, či při rekonstrukci podlah činžovního domu, podlaha staré vily.
Tradiční historické dlažby jsou vhodné nejen pro obnovu památkově chráněných objektů, ale jsou fantastické také na podlahu restaurace, jako podlaha do hotelu, nebo podlaha do baru či kavárny,atd... Tuto nádhernou tradiční historickou dlažbu lze také použít jako obklad na zeď, nebo po impregnaci na venkovní použití. Bez problémů je lze také položit na teplovodní podlahové vytápění. Jednotlivé vzory historických dlažeb lze také kombinovat, vytvářet z nich obrazce, koláže, orámované koberce, atd,... dle vlastní fantazie. Je velmi moderni a stylové použivat tradiční historické dlažby i v modernim interieru. Líbí se vám tato luxusní, stylová historická dlažba, tak neváhejte a kontaktujte nás. Rozmer dlazdice: 20x20x2 cm nabizene mnozstvi: 300ks (12m2) cena: 1.800 Kc/m2. Navstivte i me ostatni inzeraty nebo napiste pro více info, mam více ruznych modelu původní španěské historické dlažby.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01