celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 374

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Luxusní cihlová dlažba, stará španělská cihlová dlažba 

Luxusní cihlová dlažba, stará španělská cihlová dlažba

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Luxusní cihlová dlažba, stará španělská cihlová dlažba

Číslo inzerátu: 2552659
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:34
Nabízím starou španělskou cihlovou dlažbu. jedná se o unikátní starou cihlovou dlažbu, která pochází ze starých paláců, vil a měšťanských domů po celém španělsku. tato cihlová dlažba je 80-100let stará, byla vyrobena ručně, takže každá dlaždice je originál. španělská stará cihlová dlažba je velmi ceněná pro své tradiční ruční zpracování a vysokou estetickou vytříbenost. hlavní devizou této luxusní staré cihlové dlažby je o pradávna její nevšední krása a elegance.tato nádherná luxusní stará cihlová dlažba byla vyčištěna s velkou opatrností a pečí a bude skutečným skvostem v každém interiéru.

luxusní španělská cihlová dlažba je vhodná například jako dlažba do kuchyně, dlažba do obývacího pokoje, dlažba do chodby, dlažba na schodiště,dlažba na chalupu. velice populární je stará cihlová dlažba jako dlažba do restaurace, dlažba do baru, dlažba do hotelu či dlažba do kavárny, dlažba do butiku, dlažba do showroomu. stará cihlová dlažba je také nedílnou součástí při renovaci historických objektů, památkově chráněných objektů, jako dlažba do činžovního domu, dlažba do staré vily a všude tam, kde toužíte zachovat kouzlo starých časů. poslední designovým trendem je použití stará cihlové dlažby dlažby v moderním interieru, neboť díky kráse staré cihlové dlažby vznikne skutečně originální, luxusní a nadčasový interier, který vám bude každý závidět.

španělská cihlová dlažba je ceněna pro své tradiční ruční zpracování a klasický způsob pálení na slunci. charakteristickým rysem tradiční španělské cihlové dlažby je určitá barevná a tvarová nerovnost, která je považována za jednu z největších předností této staré luxusní cihlové dlažby.

luxusní podlaha, která vznikne položení této luxusní cihlové dlažby, bude důstojně reprezentovat vybraný vkus svého majitele. další možností použití staré cihlové dlažby, je v exteriéru, kdy po impregnaci se může tato cihlová dlažba použít např. jako dlažba na terasu, dlažba na zápraží, dlažba do zimní zahrady, dlažba na zahrádku restaurace, atd... navštivte nás na:

www.luxusnidlazba.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02