celkem inzerátů: 10 468  |  inzerce za 24 hodin: 1082

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Horská kola, MTB » 26" Beachcruiser, Nový, Záruka 

26" Beachcruiser, Nový, Záruka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Horská kola, MTB.

26" Beachcruiser, Nový, Záruka

Číslo inzerátu: 2557246
inzerát vložen: 23.1. 2016 10:55
Beachcruiser je více než dopravní prostředek do města, je to stylový, módní doplněk pro každého. Svou zálibu v něm mohou najít příznivci pánského, ale i dámského pohlaví, jelikož kolo je uváděné jako UNISEX. Rám je z lakované Hi-Ten černé oceli a je osazen 26“ ráfky, které jsou skvělou volbou pro jízdu ve městě. Pro přespolní jízdu je kolo osazeno 6-ti stupňovou Shimano grip-shift přehazovačkou, která je nejen velmi praktická, ale také velmi rychlá. Kolo disponuje velice dobrým brzdovým efektem, jelikož je osazeno kvalitními V-brzdami, které vás nezklamou ani v těch nejextrémnějších podmínkách.

Pro pohodlí našich jezdců obsahuje naše kolo speciální odpruženou sedačku, která dodává správný požitek z jízdy a je velice komfortní. Díky rychloupínací objímce se nechá se sedlem snadno a rychle manipulovat.

Kolo je vhodné do každého počasí , ať je den nebo noc. Kolo je osazeno předním a zadním světlometem, kterým dodává energii dynamo, nacházející se na zadním kole.

Výrobci Beachcruiseru mysleli na vše a osadili kolo kvalitními blatníky, které nezklamou ani v nejdeštivějších dnech. A pro ty, kteří jezdí rádi nakupovat a mají problémy s postavením kola u krámu, je náš Beachcruiser osazen praktických, rychle sklapovacím stojánkem.

Chcete být vidět a upoutat zájem lidí kolem vás? Pak je Beachcruiser 2FAST4U jasnou volbou!Možnost osobního odběru, či zaslání na dobírku!
Více info po telefonu nebo v našem E-Shopu!
Skladem více modelů a barevných provedení!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6044)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01