celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 613

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Stoly » nádhrný, konferenční,rustikální,kachlovaný stůl-osmihran 

nádhrný, konferenční,rustikální,kachlovaný stůl-osmihran

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stoly.

nádhrný, konferenční,rustikální,kachlovaný stůl-osmihran

Číslo inzerátu: 2564026
inzerát vložen: 10.3. 2016 15:13
Nabízíme v perfektním stavu,nádherný, konferenční,rustikální, kachlovaný stůl, osmihran s obvodovými motivy na kachlích. Tento stůl je 55 cm vysoký a jeho šíře měří 110 cm.
Jeho stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nezávazně nabízený stůl prohlédnout na naší prodejně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Litohošti u Pelhřimova, kde je otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. V jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Nabízený stůl naložíte do běžného osobního auta, které má tzv. páté dveře, či na Váš přívěsný vozík. Poštou, ani zásilkovou službou stůl neposíláme, zejména z důvodů možného poškození během přepravy. Nutno jej vidět, jak je nádherný!
Po dohodě je možno stůl odvést za úhradu.
V příloze uvádíme také snímky aktuální nabídky sortimentu zboží, které máme v prodeji i na naší druhé prodejně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Jihlavě, Křížové ulici 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod. I zde platí, že v jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Při osobním jednání je možné se domluvit i na splátkách. Je z čeho vybírat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 72)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01