celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Stoly » pěkný, rozkládací, rustikální, kulatý stůl 

pěkný, rozkládací, rustikální, kulatý stůl

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stoly.

pěkný, rozkládací, rustikální, kulatý stůl

Číslo inzerátu: 2564545
inzerát vložen: 9.7. 2015 17:04
Nabízíme v perfektním stavu, pěkný, rustikální,rozkládací,kulatý stůl. Nabízený stůl má desku o průměru 99 cm, + 36 cm je možno stůl prodloužit o složenou část stolní desky, rozložením stolu na ovál. Výška stolu je klasická, 75 cm.
Stav stolu a jeho provedení, to vše je zřejmé ze snímku.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nezávazně nabízený stůl prohlédnout na naší prodejně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Litohošti u Pelhřimova, kde je otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. V jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Nabízený stůl naložíte do běžného osobního auta, či na Váš přívěsný vozík. Desku stolu lze odšroubovat od nohy stolu, pro snažší manipulaci se stolem. Poštou, ani zásilkovou službou stůl neposíláme, jen zcela výjmečně. Nejlepší je vždy osobní kontakt na místě. Fotky jsou jako vždy určeny pouze pro představu.
Po dohodě je možno stůl odvést za úhradu.
V příloze uvádíme také snímky aktuální nabídky sortimentu zboží, které máme v prodeji i na naší druhé prodejně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Jihlavě, Křížové ulici 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod. I zde platí, že v jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Při osobním jednání je možné se domluvit i na splátkách. Je z čeho vybírat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 72)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01