celkem inzerátů: 10 507  |  inzerce za 24 hodin: 428

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Skříně, komody.

rustikální skleník

Číslo inzerátu: 2568557
inzerát vložen: 15.1. 2019 16:07
Nabízíme velice pěkný,zachovalý, rustikální skleník. jedná se o dvě oddělitelné součásti, vlastní horní skleník a spodní část - komodu. nabízený komplet je široký 109 cm, jeho hloubka měří 52 cm a celková výška sestavy činí 183 cm.
jedná se o velice pěkný kousek, který je možno využít i jako solitér.
stav a provedení nabízeného skleníku je zřejmý ze snímků.
upřednostňujeme vždy osobní odběr s možností si nezávazně nabízený skleník prohlédnout na naší prodejně (použité zboží a nábytek z dovozu) v litohošti u pelhřimova, kde je otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. v jiné termíny jen po předchozí domluvě.osobní kontakt nikdy nenahradí sebelepší snímek. fotka vždy jen byla a je pouze orientační záležitost.
nabízený skleník naložíte do většího auta, které má tzv. páté dveře, či na váš přívěsný vozík.
po dohodě je možno skleník i odvést za úhradu.
v příloze uvádíme také snímky aktuální nabídky sortimentu zboží, které máme v prodeji i na naší druhé prodejně (použité zboží a nábytek z dovozu) v jihlavě, křížové ulici 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod. i zde platí, že v jiné termíny jen po předchozí domluvě.
při osobním jednání je možné se domluvit i na splátkách. je z čeho vybírat!112

zákon

ze dne 16. března 2016

o evidenci tržebinformační povinnosti

§ 25

informační povinnost poplatníka

(1) poplatník je povinen mít na místě, kde se běžně uskutečňují evidované tržby, umístěno informační oznámení, které je dostatečně viditelné a čitelné, pokud to nevylučuje povaha věci. informační oznámení je poplatník povinen umístit na internetové stránky, na kterých jsou nabízeny zboží nebo služby.

(2) obsahem informačního oznámení jea)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu, nebo
b)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 37)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01