celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 498

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Dětská kola » Dětské,klasické,12-ti palcové jízdní kolečko 

Dětské,klasické,12-ti palcové jízdní kolečko

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dětská kola.

Dětské,klasické,12-ti palcové jízdní kolečko

Číslo inzerátu: 2575960
inzerát vložen: 26.10. 2015 13:44
Nabízíme ve velice pěkném a zachovalém stavu, klasické, dětské, jízdní kolo značky KEND. Nabízené kolo je velkosti 12" a jeho stav a provedení, to vše je zřejmé ze snímku.
Upřednostňujeme ale v každém případě osobní odběr s možností si nezávazně nabízené kolo prohlédnout, protože sebelepší snímek nemůže nikdy nahradit osobní kontakt. Nabízené kolo je na naší prodejně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Jihlavě, Křížové ulici 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod. V jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Nabízené kolo naložíte do běžného osobního auta. Je také možno, jste-li např. z daleka, se dohodnout a kolo zaslat i zásilkovou službou, budete-li s přepravními náklady kategorie cargo souhlasit.Případně i poštou, taktéž po domluvě.
Rovněž po dohodě je možno kolo i odvést za úhradu.
V příloze uvádíme také snímky aktuální nabídky sortimentu zboží, které máme v prodeji i na naší druhé prodejně v Litohošti u Pelhřimova, kde je otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. i zde platí, že v jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Je z čeho vybírat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7959)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01