celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 373

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Luxusní starožitná dlažba- mix španělské dekorativní dlažby 

Luxusní starožitná dlažba- mix španělské dekorativní dlažby

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Luxusní starožitná dlažba- mix španělské dekorativní dlažby

Číslo inzerátu: 2577559
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:32
Nabizim luxusni podlahu - mix starožitných spanelskych dlazdic patchwork. tyto starožitné spanelske dlazdice jsou cca 100 let stare. tato dlažba je již připravena (cca13m2), ale můžete si namixovat luxusní podlahu dle své fantazie. mam asi 25 modelu starožitných dlazdic, ze kterych si muzete udelat mix(patchwork) dle vaseho prani a ziskat tak velmi originalni a luxusni podlahu. vsechny tyto starožitné dlazdice jsou rucne vyrabene tzn., ze kazda dlazdice je original. tyto nadherne spanelske starožitné dlazdice pochazi z ruznych koutu spanelska a byly vycisteny s velkou peci a opatrnosti.

jedna se o nadhernou originalni luxusni starožitnou dekorativní dlazbu, ktera je vhodna, jak k renovaci a restaurovani historickych objektu a budov, ktere jsou pamatkove chranene a vyzaduji dobove a stylove originalni podlahy jako např.
dlažba v činžovním domě,staré vile,muzeu, divadle, atd., tak i jako dlažba na chalupu ci do velmi modernich interieru, jako dlažba do baru, restaurace, butiku. je velmi moderni a stylove pouzivat stare dekoravane dlazdice a patchwork i v modernim interieru. mixem techto nadhernych starych dlazdic vam vznikne skutecne nadherna originalni luxusní podlaha.

rozmer dlazdice: 20x20x2 cm

nabizene mnozstvi: cca 30 ruznych modelu, ktere si muzete namixovat dle vaseho prani.

cena: 1800 kc/m2

navstivte i me ostatni inzeraty nebo napiste pro vice fotek, mam cca 30 modelu stare spanelske dlazby v ruznem mnozstvi, mam i repliky.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01