celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 500

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » španělská replika historické dlažby, luxusní designovádlažba 

španělská replika historické dlažby, luxusní designovádlažba

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

španělská replika historické dlažby, luxusní designovádlažba

Číslo inzerátu: 2577567
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:33
Nabízím repliku starožitné dlažby: replika starožitné dlažby je ideální alternativou pro ty,jenž milují kouzlo a šarm starých dlaždic, ale omezené množství skutečně starých historických dlažeb, jim neumožňuje splnit jejich sny. repliky starožitných dlažeb se používají do historických památkově chráněných objektů - historických domů, zámků, kostelů a jiných církevních staveb, muzeí, obecních domů, činžovních domů, schodišť, sálů a předsálí, nádraží, městských úřadů, ... dále jsou repliky starožitných dlažeb velmi vhodné a reprezentativní pro nové projekty s vysokou zátěží jako např: obchodní centra, úřady, banky, školy, restaurace, hotely, bary, obchody,.

..je samozřejmostí použití replik starožitné dlažby také na podlahu kuchyně nebo obklad za kuchyňskou linku, jako podlahu či obklad nebo dlažba do koupelny, dlažbu do chodby, dlažbu na terasu, podlahu do zimní zahrady, dlažbu na chalupu, atd. jednotlivé vzory lze kombinovat s jednobarevnými dlaždicemi a obrubou, nebo si vytvořit mix a získat tak originální a unikátní podlahu.

rozměr dlaždice: 20x20x2cm

cena: 1800,- kč

dlažbu lze použít bud v kombinaci s černou nebo samostatně. dlažba je španělská a je vyrobena ručně tzn., že každý kus je originál. lze i jiné barvy.

navštivte i mé ostatní inzeráty, mám více modelů a mám i skutečně staré dlaždice.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01