celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 380

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Sedačky a vozíky » Přídavná sedačka ke kolu, dětská,značky Baby 

Přídavná sedačka ke kolu, dětská,značky Baby

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sedačky a vozíky.

Přídavná sedačka ke kolu, dětská,značky Baby

Číslo inzerátu: 2588541
inzerát vložen: 10.3. 2016 15:13
Nabízíme ve výborném stavu dětskou sedačku na kolo značky BABY.. Nabízená dětská sedačka je jednoduché kostrukce a to včetně upínací "koule"na rám kola, se systémem snadného vyjmutí sedačky z uchycení na jízdním kole.
Stav sedačky a její provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nezávazně nabízenou sedačku prohlédnout na naší prodejně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Jihlavě, Křížové ulici 19, kde máme otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod. V jiné termíny jen po předchozí domluvě.
Nabízenou je možné po domluvě zaslat jak na dobírku, tak i obyčejnou zásilkou na adresu, kam budete chtít. Přepravné(poštovné - pojištění zásilky,balné a přísl.) je ovšem k ceně sedačky..
V příloze uvádíme také snímky aktuální nabídky sortimentu zboží, které máme v prodeji i na naší druhé prodejně v Litohošti u Pelhřimova, kde je otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. I zde platí, že v jiné termíny jen po předchozí domluvě.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6034)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01