celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hlodavci » Fretky » Fretka - poslední čokoládový angoráček 

Fretka - poslední čokoládový angoráček

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Fretky.

Fretka - poslední čokoládový angoráček

Číslo inzerátu: 2594360
inzerát vložen: 3.6. 2013 15:15
Nabízím k prodeji posledního čokoládového dlouhosrstého - angorského chlapečka. narodil se 2.4.2013 a k odběru bude ve věku minimálně 8 týdnů. matka light sable poloangora, česko-holandský původ, uchovněná na výstavě v praze jako velmi vhodná pro chov, na výstavě v brně získala titul champion. otec dark čoko angora, přímý import z německa, na výstavě v brně uchovněný jako extrémně vhodný pro chov (100 bodů ze 100), získal titul grandchampion, umístil se na 2. místě junior angor a byl nominován na titul bis junior angora. oba velice společenští, hraví a nekousaví, chovaní v domácím prostředí, kde budou vyrůstat i miminka.

mimiminka budou vymazlená, chovaná v bytě, naučená na wc, kvalitně krmená - maso, granulky orijen cat a vit. doplnky. do nových domovů budou odcházet nejdříve ve věku 8mi týdnů, s prvním očkováním, mikročipem a eu pasem, po celkové vet. prohlídce včetně vyšetření uší a trusu na přítomnost parazitů, na základě toho budou ještě u nás přeléčena. registrovaná v plemenné knize a fretčím registru.

do začátku dostanou: balíček granulek, cd s fotkami, hračku, pelíšek, výpis rodokmenu, chovatelský servis po dobu života fretky samozřejmostí.
více na www.myferrets.wz.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 401)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01