celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 301

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Dětská kola » Jízdní, kolo, dětské, velikosti 16 palců, typ BMX 

Jízdní, kolo, dětské, velikosti 16 palců, typ BMX

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dětská kola.

Jízdní, kolo, dětské, velikosti 16 palců, typ BMX

Číslo inzerátu: 2600086
inzerát vložen: 22.5. 2014 18:06
Nabízíme pěkné, zachovalé dětské jízdní kolo značky agresor, typu bmx o velikosti kol 16 palců.
stav, provedení a vybavenost nabízeného kola, to vše je zřejmé z připojených snímků.
upřednostňujeme osobní převzatí s možností si nabízené kolo nezávazně prohlédnout na naší provozovně (použité zboží) v jihlavě, křížové ulici 19. otevřeno máme od po-čt 10-12 a 14-17 hod., pá 10-12 hod., nebo i jindy, ale pak jen po případné domluvě. je dobré se vždy předem informovat (telefonicky, či mailem), zda inzerované kolo je stále k prodeji. i tak můžeme nabídnout případně jiné, podobné kolo z našeho prodejního sortimentu. pokud se rozhodnete nabízené kolo si koupit, naložíte jej do běžného osobního auta.
osobní prodej má řadu výhod, můžete si nabízené kolo prohlédnout, je možno se na něm zkušebně svést atd. je to vždy pro vás výhodnější, než koupě na dálku, podle fotky. jste-li však z daleka a nelze-li jinak, je možno se domluvit i na zaslání, např. dobírkou.
informativně připojujeme i snímky z nabídky na naší druhé provozovně v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. v jiný termín i zde jen po přechozí dohodě. máte-li to do litohoště blíže jak do jihlavy, můžeme nabízené kolo bezplatně převést k odběru na prodejnu v litohošti.
rověž tak je možno se domluvit i na splátkách za nabízené kolo. je z čeho vybírat v každém případě!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7959)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01