celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1010

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Labradorský retrívr (Labrador) » Rolfík - Německý ovčák x labrador - pes 1 rok 

Rolfík - Německý ovčák x labrador - pes 1 rok

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Labradorský retrívr (Labrador).

Rolfík - Německý ovčák x labrador - pes 1 rok

Číslo inzerátu: 2615405
inzerát vložen: 20.2. 2015 18:13
Rolfík - parťák pro akční rodinku. Nechce se nudit, chce si užívat, chce si konečně hrát, chce běhat, chce DOMŮ.
Hodný, snášenlivý, učenlivý... teď už jen najít toho, kdo těchto vlastností využije a přivede je k dokonalosti :-)
Rolfík byl malé, půlroční nohaté a ušaté štěňátko, když ho našli pobíhat v Lokti. Na jednu stranu měl štěstí - nic ho neporazilo a prázdné bříško mu v útulku také naplnili. Na druhou stranu ale z ničeho nic přišel o rodinu, která ho nehledala. Situaci nechápal a nechápe dodnes. Chtěl by běhat, chtěl by si hrát, chtěl by se učit... ale jedno mu k tomu chybí - laskavá, trpělivá a milující rodina, která by mu věnovala čas, ukázala mu svět... Moc rád by se k někomu přitulil a nechal se drbat. Co za to může nabídnout? To nejdražší, co si může člověk jen přát - sebe, svou oddanost, svou věrnost,... Jednou, až takovou rodinu najde, z něj bude báječný psí kamarád a hlídač, který z Vás nespustí oči, který Vám nenechá ublížit, který si Vás bude vážit a bude tím nejlepším přítelem. Rolfík je umístěn v kotcích na Supím potoku (sídlo Loketské městské lesy s.r.o.), Loket.

Kdybyste si náhodou představovali trošku jiného pejska (nebo i kočku: ) - většího - menšího - světlejšího - strakatějšího - s jinou srstí - staršího - atd. napište, najdeme Vám pejska přesně podle Vašich představ. : )
Adopční poplatek se skládá z příspěvku 500,- Kč a nákladů na vynaložená veter. ošetření (vakcinace, popř. kastrace, čip), který touto formou věnujete na záchranu a převoz dalších opuštěných psíků. Přesná výše adopčního poplatku je stanovována individuálně při jednání o osvojení pejska.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1079)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01