celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 1001

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Sběratelství » Ostatní » Značkový,anglický porcelán, rozprodej sbírek 

Značkový,anglický porcelán, rozprodej sbírek

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Značkový,anglický porcelán, rozprodej sbírek

Číslo inzerátu: 2615983
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme formou rozprodeje, i po jednitluivých kusech, sbírky anglického porcelánu v barvách - růžové, červené, hnědé a zelené barvě, od různých anglických výrobců.
Uváděná cena je myšlena od ceny nejnižší za kus, výše, podle velikosti a kvality každého prodávaného, jednotlivého kusu.
Stav, druhy a provedení, to vše je zřejmé z připojeného snímku.
Nabízený, rozprodávaný anglický porcelán, je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Jihlavě, Křížová 19. Otevírací doba po-pá 10-12 a 14-17 hod. V jiný termín je po předchozí domluvě.
Upřednostňujeme vždy osobní odběr, s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak cosi podle fotky. Porcelán si každý vážný zájemce chce předem prohlédnout a proto poštou, ani zásilkovou službou neposíláme. Také i proto, že se jedná o křehké zboží.
Informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. I zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
Vždy je z čeho si vybírat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5125)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01