celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1847

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Horská kola, MTB » kolo horské, značky Olpran, typu Titania, velikosti 26 palců 

kolo horské, značky Olpran, typu Titania, velikosti 26 palců

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Horská kola, MTB.

kolo horské, značky Olpran, typu Titania, velikosti 26 palců

Číslo inzerátu: 2618166
inzerát vložen: 10.4. 2014 12:35
Nabízíme k prodeji pěkné, plně funkční, horské kolo značky Olpran, typ Titania,o velikosti kol 26 palců.
Jeho stav a provedení, to vše je zřejmé z připojeného snímku.
Nabízené kolo je možno si jej nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Jihlavě, Křížová 19. Otevírací doba po-pá 10-12 a 14-17 hod. V jiný termín je po předchozí domluvě.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak cosi podle fotky. Nabízené kolo naložíte do osobního automobilu s tzv. pátými dveřmi, či na Váš přívěsný vozík. Pokud jste z daleka, je možno kolo zaslat i zásilkovou službou po domluvě, buď na dobírku, či po zaplacení ceny + přepravného s přísl. na náš účet a to jako obyčejnou zásilku. Po domluvě můžeme za úplatu i dovést.
Informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (Použité zboží a nábytek z dovozu) v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. I zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
Vždy je z čeho si vybírat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6044)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01