celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Labradorský retrívr (Labrador) » Elisha a Elizabeth - labradorky - feny 

Elisha a Elizabeth - labradorky - feny

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Labradorský retrívr (Labrador).

Elisha a Elizabeth - labradorky - feny

Číslo inzerátu: 2618871
inzerát vložen: 20.11. 2015 16:48
Klidné, přátelské, roztomilé,které si, ideálně nonstop, říkají o kontakt s člověkem, mazlení, tulení, pacičkování, čumáčkování.
Elisha & Elizabeth (5 a 7 let)přišly spolu a spolu si báječně rozumí a rozumí si i s každým, kdo jakkoliv projeví tu nejmenší pozornost, chuť si hrát, hladit, dovádět. :) Jsou úžasně milé, přátelské, na sebe fixované. Každý den vystrkují skrz mříže čumáčky a když se u nich zastavíte a začnete je pomaličku hladit, někdy se jim i oko zaleskne a slza se jim spoustí po černém kožíšku až na zem. Něžné černé poklady, které nehledají víc než rodinu, domov, lásku, bezpečí.
Hledáme pro ně (pouze spolu) rodinu, která jim umožní být nonstop spolu, všichni společně, dohromady, doma. Možnost jejich převzetí na trase Brno - Praha.

Pokud hledáte jiného pejska (nebo i kočku: ) - vyberte si ze stránek HOME4PETS - Psi k adopci.

Adopční poplatek stanoven individuálně útulkem.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1079)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02