celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Ostatní » Falco - Štýrský brakýř x - pes 

Falco - Štýrský brakýř x - pes

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Falco - Štýrský brakýř x - pes

Číslo inzerátu: 2619181
inzerát vložen: 20.9. 2014 21:25
Neúnavný, krásný miláček a mazlíček. Nekonečno temperamentu, energie, chuti sportovat a jít vpřed - má vše ze svého druhu honičů a barvářů. Absolutně ideální pro jakékoliv psí sporty, maratón, coursing, plavání, vyhledávání, horský terén. 4-letý pes, který bude jako jeden z mála ochotný s Vámi zcestovat půl světa a ještě se přitom na Vás bude usmívat.
Falco umí běhat u kola, je ideálním společníkem pro sportovce, hyperaktivní rodinu a kohokoliv, kdo nehodlá sedět doma na gauči. Jízdu autem zná a zvládá ji bez nejmenších obtíží. :)
Falco je energický, nesnese pocit, že je zavřený, kotec v útulku je pro něj trest (!!už 3 roky!!) a stejné by to bylo doma. Obrovská zahrada a denní výlety - to je to o čem sní. Miluje hračky a svých blízkých lidí se krásně drží. Ideální k větším dětem. Do vody skáče sám s obrovským nadšením, je to perfektní plavec. :)
Nachází se v útulku U Šmudliny v Tachově.

Adopční poplatek stanoven individuálně útulkem.

Pokud si přejete pejska klidnějšího - menšího - staršího - mladšího ... napište nám nebo si vyberte na stránkách HOME4PETS.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1140)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01