celkem inzerátů: 10 448  |  inzerce za 24 hodin: 381

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Motocykly » Vybavení na motorku » Moto obuv » Silniční boty SIDI Vertigo Rain 

Silniční boty SIDI Vertigo Rain

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Moto obuv.

Silniční boty SIDI Vertigo Rain

Číslo inzerátu: 2621082
inzerát vložen: 1.8. 2015 08:43
Špičkové sportovní silniční motoboty od značky SIDI model Vertigo Rain. Jsou pouze 5x použité, zánovní stav ! Momentální cena na internetu 6 390 Kč.

Boty jsou vyrobeny ze syntetické kůže Lorica a mají teporovou membránu, která maximálně absorbuje pot a rychle ho odpařuje a zároveň zabraňuje průniku vody, systém TECNO VR, která obepíná lýtko je vyrobena z polyuretanu a vybavena systémem TECNO VR patentovaným SIDI, systém zajišťuje úpravu svými nylonovými lanky, která prochází dvěma postraními otvory, utažením lanek se bota symetricky a těsně obtáhne kolem lýtka, tlumič nárazů na patách, pro absolutní bezpečnost chodidla, je pata modelu Vertigo vybavena průhlednou polyuretanovou skořepinou se dvěma tlumiči proti nárazům, průhledná skořápka je schopna 3 mm posunu při nárazu, podrážka boty Vertigo byla vyrobena s protiskluzovou úpravou, vnitřní část boty poskytuje maximální komfort: prodyšná vložka je ošetřena teflonem a vybavena 2 větracími otvory, tento způsob ochranného složení zabraňuje vstřebávání vody a potu. Boty se rychle vysušují a neplesniví, kotníková část je zevnitř opatřená vycpávkou, všechny části boty jsou vyměnitelné, atd.

Osobní odběr nebo mohu poslat poštou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7185)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01