celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Motocykly » Vybavení na motorku » Moto obuv » Silniční boty Alpinestars S-MX Plus - TOP 

Silniční boty Alpinestars S-MX Plus - TOP

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Moto obuv.

Silniční boty Alpinestars S-MX Plus - TOP

Číslo inzerátu: 2621086
inzerát vložen: 22.9. 2015 12:57
Nové špičkové silniční boty Alpinestars S-MX Plus. Boty jsou pouze vybalené z krabice, jednou nazuté a vyzkoušené. 100% stav ! Koupené před měsícem, samozřejmě včetně krabice. Původní cena 7 190 Kč.

Sportovní, perforované boty, vyvinuto pro dokonalé odvětrání, vyšší bezpečnost a větší svobodu pohybu při jízdě po silnici i na okruhu. Horní konstrukce vyrobena z lehkého a velmi odolného High-tech mikrovlákna, Multi Link Control systém rovnoměrně tvarovaný vzorek zaručuje konzistentní přilnavost, tvarovaný chránič holeně s vysokým modulem TPU pro lepší odolnost proti oděru a nárazu, vnitřní tlumící polstrováním z pěny, které se samo přizpůsobí tvaru kotníku, kevlarové šněrování pro rychlé utažení vnitřní botky a unikátní boční zip s elastickou částí pro bezpečné uzavření boty, jemně nastavitelné přezky umožňují přesně doladit botu pro maximální bezpečnost a pohodlí, atd, atd.

Osobní odběr nebo mohu poslat poštou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7185)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01