celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 547

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sedačky, křesla.

křeslo na polohování, televizní, čalouněné

Číslo inzerátu: 2623521
inzerát vložen: 9.8. 2015 20:57
Nabízíme velice pěknoé, zachovalé, čalouněné, tzv. televizní křeslo.
Nabízené polohovací křeslo je v sedáku široké 79 cm, hloubka křesla měří 90 cm a výška opěráku, měřená od sedáku je 75 cm.
Jeho stav a provedení, včetně polohy vleže (přitlačením zad do opěráku samočinně vyjede podnožka a opěrka se nastaví do polohy vleže.Přitlačením podnožky nohama se podnožka sama zasune a opěrka zad se nastavuje do polohy vsedě).
Nabízené polohovací křeslo je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží na naší provozovně v Litohošti u Pelřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. V jiný termín je po předchozí domluvě.
Upřednostňujeme osobní odběr, křeslo naložíte do většího auta, případně na Váš přívěsný vozík (viz. uváděné rozměry křesla). Jste-li z daleka je možno zaslat po domluvě i zásilkovou službou na dobírku. Můžeme po dohodě za úplatu i dovést.
V příloze připojujeme i snímky z naší druhé provozovny, která je v Jihlavě, Křížová 19 a kde máme otevřeno po-pá 10-12 a 14-17 hod. I zde platí, že v jiné termíny, jen po předchozí dohodě.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 69)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01