celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 559

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Kachle, obkladačky » Historická dlažba, španělská historická dlažba - luxusní mix 

Historická dlažba, španělská historická dlažba - luxusní mix

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kachle, obkladačky.

Historická dlažba, španělská historická dlažba - luxusní mix

Číslo inzerátu: 2625558
inzerát vložen: 28.12. 2016 15:52
Luxusní dlažba - mix španělských historických dlaždic patchwork. tato historická dlažba je cca 100 let stará. mam asi 25 modelů španělských historických dlažeb, ze kterych si můzete udělat mix(patchwork) dle vašeho přáni a ziskat tak velmi originální, unikátní, luxusní, designovou dlažbu. všechna tato historická dlažba byla ručne vyrobena tzn. , ze kazda dlaždice je originál. tyto nádherné ornamentální historicke dlažby pochazi z různych koutů španělska a byly zrenovovany a vyčisteny s velkou péčí a opatrností.
jedna se o nadhernou, originalni, unikátní, luxusni historickou dlažbu, ktera je vhodná, jak k renovaci a restaurovani historických objektu a budov, ktere jsou pamatkove chraněné a vyžadují dobove a stylove originalni dlažby. tato historická dlažba je vhodná jak do staré vily, činžovního domu, tak do moderniho interieru. velmi populární je tato historická dlažba jako dlažba do baru, dlažba do restaurace, dlažba do hotelu či penzionu,nebo také jako dlažba do kavárny či vinárny. je velmi moderni a stylove pouzit historické ornamentální dlažby v nadčasovém interiéru. mixem techto nádherných historických ornamentálních dlažeb vám vznikne skutečně nádherna originalni designová dlažba. tyto historické dlažby lze také použít jednotlivě, jako samostatný model.
rozmer dlaždice: 20x20x2 cm
cena: 2500 kc/m2
líbí se vám tato originální historická dlažba, napište si pro více info a foto.
přikládám i foto pro inspiraci.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7964)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01