celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1672

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Hudba, audio » Sluchátka » JVC Xtreme Xplosive -nejlepší sluchátka na světě do 25 000Kč 

JVC Xtreme Xplosive -nejlepší sluchátka na světě do 25 000Kč

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sluchátka.

JVC Xtreme Xplosive -nejlepší sluchátka na světě do 25 000Kč

Číslo inzerátu: 2665893
inzerát vložen: 3.11. 2013 16:59
JVC XX Xtreme Xplosive - nejlepší sluchátka na světě do 25 000 Kč s nejhlubšími a nejvýraznějšími basy - jediná a jedinečná možnost vlastnit v ČR tyto sluchátka!!

Přivezl jsem si z výletu do Ameriky 3 ks těchto sluchátek, a tak dávám možnost jednomu šťastlivci z ČR vlastnit tento zvukový skvost, a to ještě za cenu hluboko pod jejich reálnou hodnotou. Sluchátka se prodávají jen v Americe, v Evropě nikdy na prodej nebudou!!

Jsem zvyklý na sluchátka Sennheiser a Shure dohromady za 45 000 Kč a upřímně musím říct, že JVC XX mě naprosto dostaly - basy jsou ultimátní, silné, hluboké, bohaté a "explozivní", ale zároveň nehrajou na úkor zbytku zvukového spektra - výšky a středy jsou také excelentní, čisté a plné detailů - "netopí" se v basech. Kdo to neslyšel, neuvěří.

Sluchátka jsou ze speciální slitiny hliníku, který eliminuje vibrace a zajišťuje čistý zvuk. Jsou tak lehká a pohodlná, že po chvíli zapomenete, že je máte v uších. Zvuk zajišťuje 10mm neodymový magnet s technologií Extreme Deep Basse Port.

In-ear konstrukce a kvalitní náušníky zajišťují maximální izolaci okolního hluku pro maximální požitek z hudby a silných basů. Robustní kontrukce a velmi kvalitní kabel zajišťují prakticky neomezenou životnost i při velmi hrubém zacházení.

Sluchátka jsou samozřejmě úplně nová a nepoužitá, zapečetěná v originálním balení od výrobce. Balení obsahuje kromě sluchátek ještě náušníky ve třech různých velikostech pro každou velikost ucha a pevnou krabičku na přenášení.

Frekvenční rozsah: 5-23,000Hz, Váha: 5,2g, Impedance: 16 ohmů, Citlivost: 104dB/1mW

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7968)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01