celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 426

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Kříženci » Flíček - kříženec - pes 

Flíček - kříženec - pes

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kříženci.

Flíček - kříženec - pes

Číslo inzerátu: 2677713
inzerát vložen: 26.1. 2016 07:09
Flíček - flekaté stvoření, bojínek ale také zvědavka :-) Flíček hledá trpělivého páníčka, který mu dá lásku a čas. A co za to? Flíček nabízí lásku, vděčnost a oddanost :-)

Flíček je bojínek - bojí se všeho a hlavně lidí. Je ale také neuvěřitelně zvědavý, chce prozkoumávat svět, chce se kamarádit ať už s pejsky nebo lidmi - on chce, moc chce, ale má zároveň i strach...

Flíček hledá trpělivého průvodce tímto velkým světem, který zatím moc nepoznal. Dlouhých 5 let strávil za mřížemi útulku, dlouhých 5 let čekal na své vysvobození a na někoho, kdo mu ukáže, jaké to je ŽÍT. Nepoznal lásku, nepoznal pohlazení - jen štěkot dalších pejsků, zimu a kotec... Teď se dostal ven, pomalu se rozkoukává, pomalu poznává, že člověk není špatný... Flíčkovi proto hledáme trpělivého páníčka, který mu dá čas, který na něj nebude spěchat, který mu dá lásku a domov. Flíček miluje psí kamarády, proto by jednoho takového uvítal i doma - nějakého, který mu bude rád ukazovat, že od člověka jsou ty výborné pamlsky a že je příjemné se nechat pohladit a pomazlíkovat... :-)

Adopční poplatek stanoven individuálně útulkem.

Jiné pejsky najdete na stránkách HOME4PETS.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1139)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01