celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1419

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Herní konzole » Herní konzole /XBOX 360 » Playstation 3, plné PS3 hry, filmy, HDMI, Rogero ready 

Playstation 3, plné PS3 hry, filmy, HDMI, Rogero ready

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Herní konzole /XBOX 360.

Playstation 3, plné PS3 hry, filmy, HDMI, Rogero ready

Číslo inzerátu: 2679860
inzerát vložen: 20.4. 2020 07:54
Ps3 playstation3 slim - s firmware umožňující hru po síti a přehrávání bluray. tichý a bezproblémový provoz na rozdíl od ps3 fat, které se chce každý zbavit a nabízí se jich tu spousty před smrtí ylod s menším diskem bez ničeho za cenu kolem 3500kč. do této konzole nebylo nikdy zasahováno – nebyla opravovaná – neporušená záruční plomba důkazem. komplet kabeláž včetně hdmi + originál červený sixaxis ovladač sony duashock. plné hry na hdd: red dead redemption např: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#! /en-cz/cid=ep1004-npeb00833_00-psnreddead2v00 04 + undead nightmare, crysis, fifa, infamous, , siren blood curse, command and conquer: red alert v hodnotě pár set korun + na bluray strielcka Battlefield 3 a fotbal FIFA. velikost disku 320gb. je tam i několik demoher, večerníčků a spousta dabovaných filmů jako rambo, vetřelci, terminátor, avatar, sherlock holmes, rychli a zbesili, resident evil, tekken, bratrstvo, měsíc, riddick, machette, asterix,… zkrátka spousta zábavy pro mladého na několik desítek hodin. konzole je po záruce, ale je opečovávaná, tichá a mechanika načítá 100% - vše funguje jak má. cena 5500. osobně v brně nebo platba předem +170. dobírka +230. při rychlém jednání a platbě předem - sleva: pošta zdarma. možnost přiobjednat další ps3 hry, co nabízím v jiném inzerátu. pište email nebo volejte. sms ignoruju.

četl jsem tu, že se tu objevilo několik podvodníků, co nalákali na výhodně nízkou cenu konzole a po zaplacení přestali komunikovat a zakoupené nedodali... tady to nehrozí - proto nabízím i osobní předání.
cech 2504b 0c – poslední verze slim, na které je možný flash rogero - já to nedělám, nabízím konzoli pouze v tomto oficiálním stavu.

některé mé postřehy výhod ps3 vs. xbox ze vzájemného srovnání:
exkluzívní tituly: last of us, god of war, uncharted, ratchet and clank, heavy rain, killzone, gran turismo, tekken, atd
bluray mechanika - multimediální centrum
online hraní zdarma nebo v ceně hry (online pass)
internet: email, youtube, facebook v konzoli zdarma
nižší hlučnost větráků u slim verze
lepší gamepad s delší výdrží
podpora usb zařízení - externí hdd může přehrát filmy divx, mp3
lehčí možnost flashování - rogero, kmeaw
(můj soukromý názor, s nímž nemusí každý souhlasit, ale to je asi tak všechno co se s tím dá dělat - shrnul jsem to, proč u mě vyhrál ps3 - nechci vyvolávat žádný flame, takže mi opravdu nemusíte psát proč je třeba pro vás xbox nebo nintendo lepší)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6904)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01