celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 857

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Herní konzole » PlayStation 3 » Playstation 3 slim nejlepší herní konzole, spousta PS3 her 

Playstation 3 slim nejlepší herní konzole, spousta PS3 her

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii PlayStation 3.

Playstation 3 slim nejlepší herní konzole, spousta PS3 her

Číslo inzerátu: 2682114
inzerát vložen: 20.4. 2020 07:54
PS3 playstation3 slim s firmware umožňující hru po síti a přehrávání Bluray. Tichý a bezproblémový provoz na rozdíl od více než pět let staré PS3 FAT, které se chce každý zbavit a nabízí se jich tu spousty před smrtí YLOD nebo nové dílensky šizené superslim z levných plastů s miniaturním HDD bez ničeho za cenu kolem 3500kč. Druhá generace PS3 je ze všech nejpovedenější. Do této konzole nebylo nikdy zasahováno – nebyla opravovaná – neporušená záruční plomba důkazem. Komplet v krabici, kabeláž, originál sixaxis ovladač sony, bonus HDMI kabel pro zobrazeni ve FullHD kvalitě. PLNÉ HRY na HDD: Red Dead Redemption, Undead Nightmare, Crysis, FIFA, InFamous, Siren Blood Curse, Command and Conquer: Red Alert, na BluRay střílečka Haze a tenis Virtua Tennis. Velký disk 320GB. Je tam i několik desítek demíček, večerníčků a spousta dabovaných filmů jako Rambo, Vetřelci, Terminátor, Avatar, Sherlock Holmes, Rychli a zbesili, Resident Evil, Tekken, Bratrstvo, Měsíc, Riddick, Machette, Asterix,… Zkrátka spousta zábavy na několik desítek hodin. Konzole je opečovávaná, tichá a mechanika načítá 100% - vše funguje jak má. Cena 5500. Osobně v Brně nebo nebo dobírka +200. Rychlé jednání a platba předem = pošta zdarma. Pište email nebo volejte. SMS ignoruju, stejně jako nabídky na 4500.

Četl jsem tu, že se tu objevilo několik podvodníků, co nalákali na podezřele nízkou cenu konzole a po zaplacení přestali komunikovat a zakoupené nedodali... Tady to nehrozí - proto nabízím i osobní předání.
Je to CECH 2504B 0C – jedna z posledních verzí slim, na které je možný flash Rogero CFW. Já to nedělám, nabízím konzoli pouze v tomto oficiálním stavu (OFW)!

MÉ postřehy výhod PS3 vs. Xbox ze srovnání:
Exkluzívní tituly: Last of us, God of war, Uncharted, Ratchet and Clank, Heavy Rain, Killzone, Resistance, Twisted Metal, Yakuza, Time Crisis, Gran Turismo, Metal Gear Solid, Tekken, Thief4, SingStar, Infamous, Katamari, Journey, MotorStorm, Valkyria Chronicles, Siren: Blood Curse, Book of Spells, White Knight Chronicles, SOCOM, Sports Champions, Kingdom Hearts,...
BluRay mechanika - multimediální centrum
Online hraní zdarma nebo v ceně hry (online pass)
Internet: Email, YouTube, Facebook v konzoli zdarma
Nižší hlučnost větráků u slim verze
Vibrační gamepad s delší výdrží
Podpora USB zařízení - externí HDD může přehrát filmy divX, MP3
Lehčí možnost flashování - Rogero, kmeaw
(Můj soukromý názor, s nímž nemusí každý souhlasit. Nemusíte mi psát proč je xbox nebo Nintendo Wii lepší)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6900)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01