celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 557

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Stoly » jídelní,rozkládací,velký,ovál-stůl,rustikální 

jídelní,rozkládací,velký,ovál-stůl,rustikální

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stoly.

jídelní,rozkládací,velký,ovál-stůl,rustikální

Číslo inzerátu: 2705061
inzerát vložen: 28.12. 2017 14:26
Nabízíme k prodeji ve velice pěkném a zachovalém stavu velký, oválný, rozkládací, rustikální stůl.
nabízený rozkládací stůl je dlouhý a to ve složeném stavu 160 cm, v rozložené poloze je jeho délka rovné 2 m. stůl je 86 cm široký a jeho výška od země měří 75 cm.
stav a provedení nabízeného stolu, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízený stůl je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-12 a 14-17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. nabízený stůl naložíte do většího automobilu (viz. rozměry stolu). je možno i odmotovat za účelem transportu stolní desku, ale i ve složeném stavu naložíte stůl na váš přívěsný vozík ap. po domluvě a za úhradu je možno stůl i dovést.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkání prodeje) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
u nás je vždy z čeho si vybrat!zákon

ze dne 16. března 2016

o evidenci tržebinformační povinnosti

§ 25

informační povinnost poplatníka

(1) poplatník je povinen mít na místě, kde se běžně uskutečňují evidované tržby, umístěno informační oznámení, které je dostatečně viditelné a čitelné, pokud to nevylučuje povaha věci. informační oznámení je poplatník povinen umístit na internetové stránky, na kterých jsou nabízeny zboží nebo služby.

(2) obsahem informačního oznámení jea)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu, nebo
b)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 72)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01