celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Sprite Alpine 4 

Karavan Sprite Alpine 4

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Sprite Alpine 4

Číslo inzerátu: 2708799
inzerát vložen: 20.2. 2014 10:55
Obytný přívěs Sprite Alpine 4, rok výroby 2014, 4 lůžek/ka, délka celkem 6,39 m, délka nástavby 5,49 m, hmotnost prázdného karavanu 947 kg, maximální přípustná hmotnost 1237 kg

Truma Combi = (Topení na plyn, topení na 220V, rozvody a rozfuk vzduchu , ohřev vody na elektriku, ohřev vody na plyn ), digitální programování topení a ohřevu vody, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu, panoramatické okno, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dotykový ovládací panel 12V, venkovní kaslík pro 12V baterii, venkovní dvířka k úložnému prostoru, stabilizátor, COC celoevropská homologace, konstrukční rychlost v TP 130 km/h, dodáváno včetně českých zásuvek a regulátoru plynu, vnitřní zásobník vody, venkovní systém čerpání vody, Hlásič požáru, hlásič CO2, 25m připojovací kabel

Spaní pro 4 osob/y. Pevné lůžko v oddělitelné ložnici. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut. K sezení je k dispozici stolek, který na fotografiích není vidět, je uložen.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, plynovou troubou, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Koupelna je samostatná se sprchou a toaletou. Umyvadlo je zvlášť před koupelnou.

Karavan je v nový. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí. STK, technický průkaz, revize plynu a revize elektriky jsou již v ceně přívěsu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01