celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hospodářská zvířata » Koně » Andaluský černý hřebec 2009 / Pura Raza Espaňola (P.R.E.) 

Andaluský černý hřebec 2009 / Pura Raza Espaňola (P.R.E.)

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Koně.

Andaluský černý hřebec 2009 / Pura Raza Espaňola (P.R.E.)

Číslo inzerátu: 2712655
inzerát vložen: 27.2. 2014 23:12
Nabízíme vzácného španělského hřebce černé barvy hřebce s velice klidnou povahou (po matce) a barokním vzhledem (po otci). Zdravotní stav v pořádku, pravidelné očkování, odčervení, strouhání kopyt. Základní trénink samozřejmostí. Osedlaný, ježděný trenérem, ideální pro sport, reprezentaci i rodinného hobby koně.

Věk 5 let
Narozen * 2009
K.v. cca 159 cm

Barocco - Baroque linia - barokní linie plemene P.R.E.

Jedná se o 100% čistou rasu Andaluský kůň - Andalusian Horse PRE.
(P.R.E. = Pura Raza Espaňola = čistá rasa španělská).Kdo je vlastně Andalusan?

Andalusan není ledajaký kůň, Andalusan je doživotní člen rodiny z té nejušlechtilejší koňské krve pěstované přísným výběrem už 500 let, který vás venku i na výstavě vysoce prezentuje.
Je rozdíl, pokud si jdete koupit koně anebo Andalusana. Pokud si kupujete Andalusana, nikdy neříkáte, že si jdete koupit koně. Vaše děti to nazvou dětskou zkratkou a budou říkat Mercedes mezi auty.
V Česku je toto plemeno málo známé, směrem na západ od ČR, ale i na východ, však získáte uznání, obdiv a postavení znalců dobrých plemen.Využití:

obecně má Andalusan, nově P.R.E., skvělý charakter, k člověku přátelskou povahu, je učenlivý a temperamentní. Vhodný do jezdeckého sportu, do drezůry, parkuru, kočáru, military, crossu, westernu a barokních sportů, do trampingu a na vandry, do Vídeňské vysoké školy jezdeckého umění Alta Ecuela, do španělské školy Doma Clásica, Doma Vaquera, Rejoneo (korida, býčí zápasy, původ amerického westernu je právě v Andalusii), pro reprezentaci, výstavy, film, kaskadérský sport, hiporehabilitaci, hobby kůň do přírody a hlavně je to úžasný člen rodiny, kterého si navždy zamilujete.Prohlídka koně: Kdykoliv po dohodě, místo se upřesní dodatečně.

K jednání 130 – 160 tis. Kč.
Cena je orientační, nejde o zboží běžně dostupné na trhu.

S barvou vzácných černých vraníků je pouze 1% koní rasy P.R.E.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 393)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02