celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 181

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Bruslení » Inline brusle » kolečkové brusle(in line), různé velikosti 

kolečkové brusle(in line), různé velikosti

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Inline brusle.

kolečkové brusle(in line), různé velikosti

Číslo inzerátu: 2715973
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízím k prodeji zachovalé,plně funkční,různé velikosti in line bruslí,různých značek a provedení. celkově se jedná o 11 párů, od dětských po velikosti pro dospělé. uváděná cena je myšlena za jeden pár.
jejich stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízené kolečkové brusle(in line) je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po - pá 10 - 12 a 14 - 17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě. upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. jste-li však z daleka a bude-li požadovaná velikost, je možno zaslat na dobírku, poštovné a balné je + 150 kč k ceně bruslí.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (prodejní sklad zprostředkování prodeje použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu)) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13 - 17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě. u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6054)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01