celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 393

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Samsung » Nový samsung galaxy core plus g350 (černý), cz distribuce 

Nový samsung galaxy core plus g350 (černý), cz distribuce

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Samsung.

Nový samsung galaxy core plus g350 (černý), cz distribuce

Číslo inzerátu: 2718918
inzerát vložen: 28.4. 2014 20:17
Prodám úplně nový Samsung Galaxy Core Plus (černý). Záruka 24 měsíců, CZ distribuce (od T-Mobile), neblokovaný, záruční list platný do 15.3.2016 je samozřejmostí. Telefon je úplně nový, zabalený v originální krabičce s neporušenou pečetí (foto 3), tudíž ještě nebyl ani vybalen. Obsah balení je totožný, jak je zobrazen na fotce 4 (fotka převzata od jiného majitele telefonu). 100% stav.

Technické specifikace: Samsung Galaxy Core Plus je stylový smartphone kompaktní velikosti a oblých tvarů, který vám skvěle padne do ruky. Na dostatečně velkém 4,3" displeji uvidíte vše přehledně a v jasných barvách. Dvoujádrový 1,2 GHz procesor zajišťuje optimální výkon telefonu a bezproblémový multitasking. S 5 Mpx fotoaparátem snadno a kvalitně zachytíte všechny momentky a dokonce při pořízení snímku můžete zachytit i zvuk pro ještě živější vzpomínky. Pokročilé uživatelské rozhraní Motion vám umožní ovládat telefon velmi jednoduše a intuitivně tak, aby vám zjednodušoval každodenní život.

Obsah balení: telefon, baterie, cestovní nabíječka, datový kabel, stereo sluchátka, stručná uživatelská příručka.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3998)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01