celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Rodinný dům 3+1 v Opatovicích nad Labem 

Rodinný dům 3+1 v Opatovicích nad Labem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Rodinný dům 3+1 v Opatovicích nad Labem

Číslo inzerátu: 2720681
inzerát vložen: 19.3. 2014 21:40
Vyřizuje: Radka Kalianková, tel.: 731 338 028
Popis:
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 v Opatovicích nad Labem. Dům je v původním stavu v žádané lokalitě Opatovice nad Labem. Výhodná poloha města Opatovice n. Labem v blízké dopravní dostupnosti obou krajských metropolí Pardubice 12 km a Hradec Králové 6 km. Výhodou je také strategická poloha v těsné blízkosti velkých nákupních center jako je Globus, Makro, Hornbach a další. V domě jsou tři obytné místnosti, kuchyň, koupelna s vanou a WC. Střecha je sedlová v původním stavu, střešní krytina pálené tašky (bobrovky). Součástí domu je velká dílna cca 39 m2, která je přístupná jak zevnitř domu, tak ze dvorku, dále samostatný dřevník, studna a zahrádka. Celý pozemek a zahrada je oplocená. Okna jsou původní dřevěná. V domě je elektřina 230/400V, odpad je řešen žumpou. Možnost napojení na městskou kanalizaci. Vytápění je v současné době lokální plynové WAV nebo lze kombinovat s topením na tuhá paliva. Krásné klidné a slunné místo vhodné k trvalému bydlení i rekreaci. Celková výměra pozemků 325 m2. Dům se nachází v obci s dobrou občanskou vybaveností (potraviny, restaurace, školské zařízení, dětské hřiště atd.) a výborným dopravním spojením do blízkých okolních měst. Dům je v započaté rekonstrukci. Doporučujeme prohlídku!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01