celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 784

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Kachle, obkladačky » Nádherná vintage dlažba - luxusní shaby chic dlažba 

Nádherná vintage dlažba - luxusní shaby chic dlažba

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kachle, obkladačky.

Nádherná vintage dlažba - luxusní shaby chic dlažba

Číslo inzerátu: 2727149
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:33
Vintage dlažba- stará španělská
cementová dlažba fantasticka pro shabby chic styl. Shabby chic styl znamená umění kombinovat staré s novým, proměňovat předměty, které už dosloužily, ve znova užitečné a účelné. Vintage dlažby pro shabby chic styl jsou nejnovějším modním trendem. Naše vintage dlažby pocházejí ze španělska z činžovních domů, starých vil,ale také barů, restaurací, vinných sklepů,obchodů atd.Stáří těchto vintage dlažeb je více jak 100 let, byly vyrobeny ručně a jsou perfektní pro shabby chic styl. Vintage dlažba je naprosto unikátní a osobitá,fantastická pro jakýkoli interier či exterier v shabby chic stylu.Vintage dlažba je vhodná např. jako dlažba či obklad do kuchyně,dlažba do koupelny, dlažba do chodby,dlažba na terasu,ale také jako dlažba do baru, dlažba do restaurace, dlažba do kávárny či dlažba do vinárny v shabby chic stylu.Máme více modelů, lze použít pouze jeden dekor či mix, volba je na Vás. Máme i repliky těchto vintage dlažeb. Přikládám pro inspiraci fotky vintage dlažby již použité ve stylovém shabby chic interieru . Pokud máte zájem o tuto nádhernou vintage dlažbu pro Váš stylový shabby chic interier, tak neváhejte, vzhledem k tomu, že se jedná o dlažbu starou, tak je její množství omezené a podobná nabídka se již nebude opakovat. Máte-li jakýkoli dotaz napište nebo zavolejte.
Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
Rozměr: 20x20x2cm
Cena: 1800/m2

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7964)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01