celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 384

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Učebnice » Učebnice pro Vysokou školu (skripta) » Dítě v osobnostním pojetí - Helus, Portál 2009 

Dítě v osobnostním pojetí - Helus, Portál 2009

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Učebnice pro Vysokou školu (skripta).

Dítě v osobnostním pojetí - Helus, Portál 2009

Číslo inzerátu: 2727302
inzerát vložen: 6.4. 2014 14:49
Kniha je nová, nečtená.
portál 2009
pc 365,-
při rychlém jednání možná sleva, osobní předání možné v olomouci."o obratu k dítěti a výchovné úloze školy se často mluví. náš přední odborník v oblasti výchovy a socializace člověka ukazuje, jaký konkrétní obsah může a má tento obrat v praxi školy i rodinné výchovy mít. uvádí důležité poznatky psychologie, sociálních věd a dalších oborů, které pomohou vychovateli převzít větší odpovědnost za příznivé působení na osobnost dítěte. autor ukazuje historické kořeny potřeby obratu k dítěti a analyzuje i současné podmínky života mladé generace, které představují jak vývojové šance, tak i rizika. vysvětluje, co konkrétně znamená "vidět v dítěti vznikající a rozvíjející se osobnost", a jaké to na vychovatele klade nároky, a popisuje hlavních činitelů a úrovní vývoje osobnosti. zvláštní pozornost věnuje tzv. citlivým (zlomovým či kritickými) údobím a událostem, které sehrávají obzvláště významnou roli při tom, jak se dítě stává samo sebou, objevuje smysl událostí i svého života a stará se o jeho naplnění - utváří sebe jako osobnost.."

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6929)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01