celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Učebnice » Učebnice pro Vysokou školu (skripta) » Předškolní a primární pedagogika - Kolláriková, Pupala 2010 

Předškolní a primární pedagogika - Kolláriková, Pupala 2010

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Učebnice pro Vysokou školu (skripta).

Předškolní a primární pedagogika - Kolláriková, Pupala 2010

Číslo inzerátu: 2727304
inzerát vložen: 6.4. 2014 14:53
Kniha je nová, nečtená. Portál 2010.
PC 547,-
Osobní odběr po dohodě v Olomouci.

"Málokdo pochybuje o tom, že v předškolním a mladším školním věku se pokládají základy, na nichž se bude postupně budovat celá vzdělanost dítěte.
Kolektiv předních odborníků v této knize shromáždil nejnovější poznatky o psychologických a sociálních faktorech, které ovlivňují vzdělávání mladších dětí, o koncepci předškolní a primární výchovy ve světě i v Čechách a na Slovensku, i o soudobém pojetí a cílech jednotlivých oblastí kurikula.
Kniha je rozčleněna na 3 části:
Sociální dimenze dětství a výchovy (vztahy rodiny a školy-hledání dialogu, vstup dítěte do školy, komuniace mezi rodinou a školou,..)
Základní otázky předškolní a elementární výchovy (smysl předškolní výchovy a primárního vzdělávání, školní zralost dítěte, diagnostika a hodnocení žáka ve vyučování,…)
Počáteční utváření kulturní gramotnosti (rozvoj literární gramotnosti, utváření matematického světa, příroda, sociální prostředí, děti a umění, …)
Řada nových koncepcí a informací je slovenské i české veřejnosti v takto ucelené podobě představována poprvé."

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6929)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01