celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 485

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Sedačky, křesla » masívní křeslo z borovice, stylové, houpací, i zahradní 

masívní křeslo z borovice, stylové, houpací, i zahradní

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sedačky, křesla.

masívní křeslo z borovice, stylové, houpací, i zahradní

Číslo inzerátu: 2733407
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme k prodeji pěkné, zajímavé, zachovalé, houpací křčslo z borovicového masivu, na snímcích v sestavě se stolkem. uvedená cena je pouze za křeslo. případný dotaz na stolek, či celou sestavu rádi zodpovíme.
nabízené křeslo je 72 cm široké, výška opěrky (područky) od země je 52 cm, výška sedu od země 35 cm a celková výška měřená v opěrce zad měří 85 cm.
stav a provedení nabízeného masivního stylového křesla, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízen= houpací křslo je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (použité zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. nabízené křeslo naložíte do běžné=ho automobilu s tzv. pátými dveřmi, či na váš přívěsný vozík. po domluvě a za úhradu je možno skříňku i dovést. jste-li z daleka, je možno se domluvit na zaslání zásilkovou službou v rozloženém stavu, doma si pak lze křeslo jednoduchým způsobem smontovat. přepravné a balné dobírkou by čimilo + 150 kč k prodejní ceně.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po až pá 10-12 a 14-17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
vyhovuje-li odběr v jihlavě, je možno se domluvit na převozu. mezi našimi provozovnami je převoz zboží bezplatný.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 69)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01