celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 454

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Nokia » Obaly, pouzdra, ochranné fólie na display pro tel. Nokia 

Obaly, pouzdra, ochranné fólie na display pro tel. Nokia

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Nokia.

Obaly, pouzdra, ochranné fólie na display pro tel. Nokia

Číslo inzerátu: 2739752
inzerát vložen: 12.5. 2014 09:58
NOKIAK.CZ je specializovaný internetový obchod, který je zaměřený na příslušenství pro mobilní telefony a tablety, zejména finského výrobce NOKIA. Naleznete zde stylové obaly a pouzdra, zadní kryty, ochranné fólie na display (čiré, antirefelxní, zrcadlové, filtrační (chránící zrak a soukromí) a další užitečné a kvalitní příslušenství pro Váše mobilní zařízení. Jednoduše zde naleznete vše pro "nokiáky" a "nokiačky" na jednom místě.

Nabízíme také možnost vytvoření vlastního obalu na mobilní telefony a tablety Nokia.

V naší nabídce však naleznete také příslušenství pro jiné značky mobilních zařízení. U nás totiž naleznete kromě příslušenství určeného vyloženě pro zařízení značky Nokia, také příslušenství, které není vázáno na daný mobilní telefon. Jsou to tedy například sluchátka, nanopodložky do auta, držáky do auta, držáky na kolo, datové kabely, paměťové karty a další podobný sortiment pro mobilní telefony a tablety všech značek.

V našem e-shopu naleznete jednoduše vše potřebné pro to, aby Váš mobilní telefon a nebo tablet Nokia vypadal jedinečně, byl při tom kvalitně chráněn a k tomu si udělali radost některým z nabízených příslušenství.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3992)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01