celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

odstředivka-ždímačka prádla, větší, Thomas

Číslo inzerátu: 2741621
inzerát vložen: 8.12. 2016 09:20
Nabízíme k prodeji ve velice pěkném stavu, s větším bubnem z nerezu, domácí ždímačku prádla německé výroby, značky thomas. nabízená ždímačka má 2800 ot/min. a je určena pro náplň 4,4 kg prádla. průměr ždímačky měří 34 cm a její výška 65 cm. průměr otvoru bubnu z neraz oceli pak 16 cm. stav a provedení nabízené ždímačky-odstředivky, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízenou ždímačku je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-12 a 14-17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. jste-li však z daleka je možno se domluvit na zaslání dobírkou zásilkovou službou. přepravné a balné činí + 180 kč k ceně ždímačky.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
je-li pro vás výhodnější odběr na provozovně litohošť, je možno se dohodnout, převozy mezi provozovnami jsou bezplatné.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3804)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01